tunguzka credo

"Hagyj fel ezzel a bohóckodással és keress egy rendes állást. Pesten egy áruhordó többet kap, mint te a tanári fizetésedért."
| Bármi kérdés: 0630 754-14-04 |

Linkblog

Várva vártuk

2008.11.11. 18:07 Hayo

És megérkezett a naptár. Sok megoldás közül, átmenetileg, vagy véglegesen, de kipróbáljuk ezt a naptáras módszert.

Ide felkerül minden forgatási időpont. Amíg nem biztos, kérdőjellel.

Reagálás: Minden jelenetcímre lehet kattintani, akkor behozza, hogy kik-mikor-hol. Legjobb lenne a Naptár bejegyzés alatti hozzászólásnál szólni, hogy jó-e, nem jó-e, mert akkor rögtön mindenki látja! Kényes téma, sűrgős para esetén persze van emailcím: tunguzkafilm kukac gmail pont com, telefonszám is van, jobboldalt olvasható.

Gyakran egy-egy jelenetnél - nem feltétlen a legutolsónál - elrejtek egy "csoki" szót. Aki legelőször ír - persze jelentkezett tunguzkás - az nyeri meg és legközelebbi forgatási találkozónkra meg is kapja.

Szóval ezért is. Meg azért is, mert nem lehet mindig mindenkivel szakajtónyit emailezni egy nap, és nagyon lassan őrölnek jelenleg a forgatásszervezési malmok!

Olvassátok és keressétek a neveteket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tunguzka.blog.hu/api/trackback/id/tr74763804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása