tunguzka credo

"Hagyj fel ezzel a bohóckodással és keress egy rendes állást. Pesten egy áruhordó többet kap, mint te a tanári fizetésedért."
| Bármi kérdés: 0630 754-14-04 |

Linkblog

Második lépés

2008.09.17. 22:58 Hayo

Egyelőre úgy fest, hogy mindenkinek megvan a szerepe, de ezt most még nem fejtem ki, mert még talán változhat. A legtöbb szálon utolsó simítások folynak, míg néhány hiányosabb és még mindig abban az építőfézisban vagyunk, ahol még belefér a falbontás is.
Jövő héttől azonban egészen október feléig az az időszak jön, amikor mindenkivel megbeszéljük a szerepét. Ez sok fejfájást okozott nekem, hogy majd ezt mindenkivel, vagy egyesével, hát végülis a szálankénti vonal nyert.

Öt olyan szál van, amelyek bár egybefolynak, de elkülöníthető nagyjából a szereplőgárda általuk. Ezek közül van, ami kétszereplős, de van, ami 6+4. (amikor x+y formában írom a szereplőszámot, akkor az x a jelentkezett fix szereplők száma, az y pedig az egész 5 részre nézve max 2jelenetre felkért egyéb szereplőké. Jelen esetben a főszálon 6 ember jelentkezett, és négy plusz ember, összesen 6 jelenetben felbukkan.)

Minden "szállal" leülünk beszélgetni, hogy mi az a karakter, ami nekik szánva van, nagyjából mit várunk értékileg és történetileg tőle és megbeszéljük az ennek megjelenítését, egészen onnan, hogy milyen szavakat használjon, odáig, hogy baseball sapkában járjon, vagy laza farmerben.

Csinálunk próbafelvételeket is. Különböző dolgokat kell majd megcsinálni egymás és a kamera előtt, úgymint felolvasni, énekelni, kötetlenül beszélni, témáról nyilatkozni, helyben tanult pár sort felmondani. Ez nagyon fontos, hogy megtanuljátok a kamerát elfelejteni. Nem kell arra készülni, hogy ez állandó elfoglaltság lesz, de lesz két hét október elején, amikorra adok 5 időpontot, amiből mindenki választ kettőt, amire el tud jönni. Szerintem ennek a fontosságát nem kell magyarázni, e-mailben lehet kérdezni persze.

Ez kb. független a szálankénti dologtól, így forgatáson kívül valószínűleg négy alkalommal találkozom mindenkivel, ami nagyon minimum, de nem akarok túl sok előjátékot, mert aztán csak elmegy az idő. Akárhogy is nézzük ez egy kísérlet, valamivel meg kell alapozni.

Összefoglaló.

1. Egy héten belül 5 időpont felkerül ide.

Valószínűleg 3 hétköznap délutáni és két hétvégi. Ugyanúgy emailt is kaptok róla.

2. Ugyanekkor mindenki megkapja a "behívóját" szálmegbeszélésre két időpontajánlattal.

Válaszként a jólismert 10-es skálás válasz: első időpont 7, második 4. Ha mindkettőre van 0, akkor halasztunk.

Egyéb1: Ez az írás e-mailben is ment 20 embernek, ha rajta vagy a listán és nem kaptál emailt, jelezd a tunguzkafilm kukac gmail pont comon. Ha jelentkeztél itt a honlapon, de nem vagy a listán, azt szintén jelezd!!

A lista ábécé rendben, jelentkezési név alapján:

Bakos Lilla
Balogh Dávid
Cserna Lili
Csiga
Fazekas Júlia
Fekete Ádám
Galambos Niki
Iglódi Anna
Kálmán DOmokos
Kárpáti Pisti
kolev dániel
Krudy Norbert
Kurucz Lili Anna
Marczell Nóra
Molnár Dávid Márk
MPM
Nagy Viktor
Pivarnyik
Rauscher Eszter
Zahár Fanni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tunguzka.blog.hu/api/trackback/id/tr37668768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása